Afspraak via WhatsApp: 0645323255

 

Ziya Ozaydin

Ziya Ozaydin
Saloneigenaar

Graag wil ik me even voorstellen, mijn naam is Ziya Ozaydin van Zizi Hairfashion. In het jaar 1980 ben ik begonnen met het kappersopleiding. In deze tijd in het jaar 1994 in de stad Izmir, Turkije heb ik aan twee stylisten wedstrijden meegedaan. Daarbij ben ik twee keer 1ste geworden. In het jaar 1995 heb ik mee gedaan aan de landelijke wedstrijden, daarbij heb ik de 3de plek gekregen. In Juli zat ik in een kappersteam die heeft mee gedaan aan de Europese kampioenschappen in Parijs. De jaar daar op ben ik een leraar geworden voor een kappersopleiding in Turkije. Ik ben er zeker van geweest om daarvan mijn ervaring op te doen. Sinds de jaren 2000 ben ik in Delfzijl samen gestart met mijn Zubeyde aan een bedrijf Zizi Hairfashion, een eigen kapsalon.

Met meer dan 15 jaar als een toegewijde hands-on salon eigenaar, verwelkom ik u in mijn huis om mijn familie te ontmoeten.
Buiten Master Stylist ben ik gespecialiseerd in precisie haar knippen en design voor zowel dames als heren. Mijn stijl en techniek omarmt verfijning en tovert elke klant om tot een ster!

In de afgelopen jaren heb ik veel interessante mensen ontmoet en ben ik altijd op zoek gegaan naar getalenteerde stylisten die ons team kunnen versterken hier bij Zizi Hairfashion. Ik breng u daarom graag in contact met het team welke ik heb samengesteld voor u, onze klant...