Afspraak via WhatsApp: 0645323255

 

YOUTUBE

OVER ONS

Wij zijn Zizi Hairfashion. Door de jarenlange ervaring met verschillende haartypen kunnen wij u de kapsel aanbieden die bij u past. Daarbij staan de specifieke wensen van onze klanten altijd voorop en doen we niets aan het haar zonder goedkeuring van de klant. Wij verrichten alle voorkomende behandelingen. Of het nu knippen, verven of een speciaal bruidskapsel is. Ons ervaren team hairstylisten draaien nergens hun handen voor om. Ons team is gespecialiseerd in zowel dames als ook heren en kinderen.

Daarbij willen wij als een team uw haar top verzorgen! Daarom gebruiken wij de fijnste haar cosmetica's o.a. Morose, Ossion, Camelot etc. Wij vinden dat deze producten gezond uw haren voed maar ook verzorgd. Wij zijn er heel erg van bewust met deze producten en ook zeer aangeraden door onze meeste klanten.

WAT WIJ KUNNEN

Met alle plezier verzorgen wij de kapsels van zowel heren als dames.
Heeft u zelf een idee, vertel het ons.
Heeft u helemaal geen idee?
Wij hebben altijd een advies voor iedereen. Of u nu komt voor een korte en krachtige knipbeurt of voor een uitgebreide verzorging met kleur, u bent van harte welkom.

Wij kunnen u onder andere de volgende behandelingen aanbieden:
* Dames- en herenknippen;
* Modelleren;
* Permanent;
* Blonderen en kleuren;
* Hair extensions;
Vraag gerust om advies

Brushing, Moderne snit, Klassieke snit, Permanent, Watergolf, Feestkapsels, Extensions, Ontkleuren, Meches, Haarwerken, etc...

Iets niet gevonden? Of juist iets heel specifiek aan het zoeken?
Voor adviezen over de beste verzorging van je haar ben je bij ons aan het juiste adres. Voor ieder type haar is er bijvoorbeeld een perfecte shampoo, de beste conditioner en het mooiste stylingproduct. Ons team wordt regelmatig bijgeschoold om je optimaal te kunnen adviseren.

ONZE TEAM

Ziya Ozaydin

Salon eigenaar

Lees meer.